loading

 

En god dag i Odense

Efter en ret kort pause i Alka Superligaen (pga. EM i 2016 skal sæsonen slutte tidligere og derfor også begynde tidligere) var det igen tid til komme på græs og fotografere lidt fodbold.

Det blev for mit vedkommende til OB-Hobro på TreFor Park i Odense. En ret god kamp, som bestemt ikke blev dårligere af tre faktorer; det holdt (næsten) tørvejr, på trods af dommedagsprofetier fra DMI om det modsatte, jeg var i godt selskab med dygtige kolleger som bl.a. Jan Christensen, Anita Graversen m.fl. og endelig så fik jeg et rimeligt billede med mit remote camera.

Jeg stiller som regel et kamera op bag mål. Jeg bruger min gode, gamle Canon EOS 1D mkIV til dette, og monterer som oftest min 16-35 eller en 50mm. Nogle gange bliver det bare til en masse billeder af et tomt mål, men en gang i mellem kommer der altså noget brugbart ud af det, som her, hvor OB scorer til 2-0 bag Hobro keeper Jesper Rask. Remote kameraet er udløst med Pocket Wizard III, som er monteret på mit primære kamera og derfor udløser, hver gang jeg tager et billede med det.