loading

 

Den er fantastisk!

En gang hed det sig, at havde du Canon kamera skulle du kun bruge Canon objektiver, for de var meget bedre end f.eks. Sigma, Tamron m. fl. Og det forholdt sig på samme måde, hvis du havde Nikon, Pentax eller andet.

Men sådan er det bestemt ikke mere! Efter jeg skiftede fra Nikon til Canon i ´98 har jeg (så vidt jeg husker) kun haft Canon optik på mine ditto huse. Men nu har jeg købt en Sigma 50 mm 1.4 Art. Og den er fantastisk! Jeg har godt nok ikke brugt den så meget endnu, men jeg kan allerede se på de få billeder jeg har lavet ind til nu, at den er noget ganske særligt. Den tegner ualmindeligt godt og farverne er meget sprøde, i mangel af et bedre ord. Og nej, du får mig ikke til at bruge modeordet, du ved det, der starter med b.... Jeg vil bare sige, at det, der er skarpt er virkeligt skarpt og det, der ikke er i fokus, ja det er bare lækkert.

Og så er den bare bygget godt. Du kan føle det er kram og selvom det gør noget ved vægten (den er meget tung!) så kan jeg godt li´ det. Den tror jeg, jeg bliver glad for.