loading

Wacom Intuos Pro M er et fantastisk stykke værktøj!

 

Det er lidt lige som at lære at skrive igen...

Kan du huske, da vi startede i folkeskolen og blev udstyret med et kladdehæfte og en blyant? En gul Viking træblyant, som duftede helt fantastisk, så vidt jeg husker...

Jeg kan huske, at jeg synes det var svært. Jeg kunne se de flotte bogstaver - formskrift var vildt moderne og noget ret nyt den gang - men jeg kunne aldrig helt få mine til at ligne de flotte, formfuldendte bogstaver, som hang på tavlen.

Sådan havde jeg det også lidt, da jeg efter et råd fra en meget dygtig grafiker og underviser, som lærte mig (næsten) alt jeg ved om InDesign, tog mig sammen og købte en "tegneplade". Han hedder i øvrigt Christian Streich og foruden at undervise i bl.a. InDesign er han også med i reklamebureauet Courage Design (www.courage-design.dk)

I starten kunne jeg ikke få det til at fungere. Måske var jeg motorisk udfordret, måske bare utålmodig. I hver fald syntes jeg, det var svært. Men nu er den fuldstændig og aldeles uundværlig for mig. Og jeg har tre af dem; én, der ligger fast på mit arbejdsbord, én jeg har med ud på opgave og én i reserve. Jeg kunne simpelt hen ikke bruge PhotoShop eller InDesign uden min uundværlige Wacom i dag.

Har du endnu ikke prøvet at bruge en tablet og set, hvor let det gør abejdet med disse to og andre grafiske programmer, så skylder du dig selv at prøve det. Det gør alting lettere, hurtigere og mere præcist.