loading

Eventfilm - film med fart på

I november sidste år samledes ca. 200 nuværende og potentielle fit.nu udøverede Kolding til fællestræning.

Fit.nu er et hjemmetræningskoncept, hvor Louise Svalastog Spellerberg, Mikkel Kessler og Dennis Holbæk guider dig gennem en træningssession på 30-50 minutter. Og det bedste af det hele er, at du kan gøre det hjemme på stuegulvet. "Men er det effektivt?", kunne du spørge. Og ja, det skal jeg da lige love for det er! Vi gør det selv derhjemme og er vildt begejstrede for det. På den tid det ellers tager os at køre frem og tilbage til motionscentret (som vi stadig er medlemmer af og bruger indimellem) kan vi træne og gå i bad, lave aftensmad og spise. Det betyder, at vi får trænet langt mere end før og det er forrygende effektivt!

Men tilbage til filmen; jeg havde fået til opgave at lave en film om fællestrænings-eventet i Kolding. Selve eventet varede et par timer og der var fuld knald på. Derfor havde jeg hyret en med-fotograf ind, så vi dækkede eventet med i alt fem kameraer og optog otte lydspor. Resultatet blev videoen, som du kan se herover.

Skal I også bruge en film - fra et event, til at promovere Jeres virksomhed, eller noget helt tredie - så kontakt mig gerne for en uforpligtende, men professionel dialog.