loading

 

Guld, Glimmer & Fedtet fotoudstyr!

I dag var fyldt med håndbold; først DM-semifinale mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold i Kolding og derefter til Esbjerg, hvor damernes guldmedaljer skulle uddeles. Og jeg fandt ud af, at jeg havde glemt noget...

At fotografere en DM-finale, pokalfinale eller lignende er som sådan ikke forskellig fra at fotografere en helt almindelig ligakamp. Hvis altså ikke lige det var for det, der sker, når kampen er slut. Her er der nemlig nogle medaljer, der skal uddeles og så er der altid - altid! - noget mousserende vin, som regel noget sødt og derfor meget klistret stads, der skal sprøjtes ud over alt og alle. Ikke mindst de stakkels fotografer, der står i forreste linie.

Udstyret er lavet til at kunne holde til det, så jeg er egentlig ikke bange for, at det skal gå i stykker. Men det bliver så helt ufatteligt klistret og "nasset", så det kræver noget tid bagefter med rengøringskludde m.m. for at få det tilbage til nogenlunde normal tilstand.

Nå, men det var nu alligevel en hyggelig dag og billederne blev anvendt flittigt, både på netmedierne og i de trykte aviser dagen efter.